Шина 380/55-17 BKT AW09 141A8 TL

BKT

Повний розмір 380/55-17

    10,110.00 грн.

    ⏩ Завдяки протектору з малюнком у вигляді «подовжніх хвиль» дана модель характеризується високими властивостями самоочищення навіть при їзді по болотистих ґрунтах, а збільшена площа плями контакту з поверхнею мінімізує вплив на ґрунт, знижуючи його ущільнення та зменшуючи шкоду, завдану рослинам та їх корінням.

    Має низький робочий тиск – це покращує плавність ходу і керованість, прохідність на м’яких поверхнях і на бездоріжжі. Сучасна посилена конструкція боковин і каркаса забезпечує бічну стійкість, а у поєднанні з якісною гумовою сумішшю, гарну зносостійкість, що дозволяє їй відмінно протистояти пошкодженням (порізам, проколам, тріщинам), збільшуючи термін її служби.

    AW09 відрізняється можливістю експлуатації на високих швидкостях, що дозволяє збільшити загальну продуктивність та економію палива за рахунок зниження часу проведення польових робіт та скорочення кількості циклів транспортування.

    Безкамерна діагональна шина BKT AW09 використовується для встановлення на причепи та напівпричепи сільськогосподарського призначення (бункери, цистерни, культиватори, жниварки, сівалки, косарки, сінов’язалки, запилювачі, розкидачі добрив та гною, плуги, борони, розприскувачі), а також на кормові комбайни та прес-підбирачі.

     

    Всего 0 отзывов

    0.0 overall
    0
    0
    0
    0
    0

    Be the first to review “Шина 380/55-17 BKT AW09 141A8 TL”

    There are no reviews yet.